Teriksen

T Eriksen Transport og Flytting tar gjerne ditt flytteoppdrag. Vi utfører store og små oppdrag og har over 30 års erfaring i flyttebransjen.T.Eriksen Transport & Flytting har spesialisert seg på rask og fleksibel flytting for kunder mellom Bergen og Oslo.

33
55

Vi flytter mellom hele Vestlandet og Østlandet.

Områder som Bergen, Tønsberg Horten, Moss, Lillestrøm, Hamar, Larvik, Drammen med mer. Vi tar på oss de fleste jobber innen flytting. Små og store.Vi er utstyrt med spesialbiler for flytting. Dette sikrer deg som kunde at du skal føle deg trygg på at flyttelastet ditt kommer trygt frem til ønsket destinasjon. T.Eriksen Transport & Flytting i Bergen, er også behjelpelig med pakking av og bæring av flyttelasset. Bare spør oss. Dette kan vi. Dersom det er behov for å mellomlagre flyttelasset gjør vi også dette. Vi har store lagerlokaler hvor flyttelasset står trygt til dere ønsker å ta det med videre. Vi tar også oppdrag i hele Norge og i Sverige og Danmark. Våre kunder består av både private og bedrifter. Våre ansatte har god kompetanse og lang erfaring i yrket.

Trenger du flytting har du kommet til riktig leverandør! Ta kontakt med oss for tilbud og priser

Vi tilbyr:

  • Flytting innland og utland
  • Faste ukentlige avganger Bergen – Oslo/ Oslo – Bergen
  • Bergen – Oslo tirsdager med retur fra Oslo onsdager og torsdager
  • Pakking av flyttegods
  • Lagring av flyttegods
  • Samlast for de største flyttebyråene i Norge

Våre flyttebiler

11

Volumvogntog med kapasitet på 104 kubikkmeter

010

Container bil med kapasitet på 52 Kubikkmeter

Flyttetips:
Her er noen praktiske tips som gjør flyttingen litt lettere for alle:

Tidspunktet

Bestem datoen! Prøv å unngå tidspunkter som skolestart, ferie eller fredager da mange er på farten og du fort havner i kø, stressede situasjoner eller får unødvendig dårlig tid.

Rengjøring

Enten du eier eller leier, skal stedet du flytter fra være i orden. Dette kan være en slitsom jobb når du har mer enn nok med å flytte dit du skal. Sørg for at all rengjøring starter etter at alle ting er flyttet ut, og spør gjerne venner eller venners halvvoksne barn om hjelp til vasking og ferdigstillelse hvis det blir for dyrt med rengjøringsbyrå.

Den viktigste esken

Pakk en eske med det aller mest nødvendigste, de tingene du gjerne vil ha tilgjengelig med en gang du kommer frem. Denne kan inneholde en kjele/tekjele, kaffetrakter, noen kopper/krus, kaffe/te/saft, sukker, kjeks, toilettartikler, dopapir, stearinlys, saks, førstehjelpspute og liknende. Et par tallerkener og bestikk, en brødkniv og annet elementært kjøkkenutstyr som en kjele eller steikepanne kan være greit hvis dere skal spise. Du kan på denne måten ta deg tid til å slappe av litt (og ta en kopp te eller kaffe) når du/dere kommer frem før du starter oppakkingen.

Rom eller navn på esken

Skriv navn på rommets beboer eller rommets navn på esken med sort sprittusj, slik at eskene kan settes på rett sted med en gang. Skriv tydelig! Den bok- eller musikkglade gjør lurt i å merke eskene godt hvis samlingen er stor og eskene blir mange. F.eks “Pocketbøker”, “Hagebøker”, eller alfabetisk hvis du har samlingen sortert.

Eskenes innhold

Når du står nyinnflyttet med 27 esker merket ‘kjøkken’ har du et problem. Skriv stikkord til innhold på eskene i tillegg, f.eks ‘tallerkner’, ‘tørrvarer’, ‘hermetikk’, ‘kjeler’ og liknende. Dette sparer deg mange frustrasjoner, og du kan pakke opp i flere omganger.

Pakk gjerne prioritert innhold for seg, ikke bland matvarer og pynteting – maten, tallerker og andre nødvendigheter skal opp først, mens pynten kommer til slutt, og da får du fort mange halvfulle esker stående.

Bestille/avbestille tjenester

Husk å bestille flytting av telefon, bredbånd, strøm, avis mm i god tid før du flytter slik at dette er i orden når du kommer med flyttelasset.

Bildegalleri fra flytting vi har utført